top of page
Cooking Class Bucharest
Cursuri de gatit Bucuresti
Cursuri de gatit Bucuresti
Cooking School Bucharest
Atelier de gatit Bucuresti
Cursuri de gatit
Cursuri de gatit
Cursuri de gatit

Informatii - cursuri de gatit pentru adulti

Pentru pasionati, amatori, cunoscatori sau doar admiratori ai gastronomiei, cursurile de gatit la ARTISAN COOKING CLASSES sunt deschise pentru rezervari individuale. 

Un curs dureaza 3-4 ore de gatit efectiv, timp in care participantii dau viata unui meniu cu trei sau mai multe feluri. Atentie, cursul nu este o demonstratie!

Fiecare curs are o tematica diferita, meniuri diferite, toate dupa un concept construit astfel incat atat incepatorii cat si avansatii in ale bucatariei sa traiasca o experienta delicioasa pe care o pot reproduce apoi acasa. La fiecare curs veti dobandi tehnici clasice, tehnici moderne si trucuri de profesionist cu experienta in bucataria creativa.

Toate meniurile reproduse sunt sezonale si folosesc pe cat posibil ingrediente locale.

Gatim impreuna degustand vinuri excelente romanesti si savuram impreuna propriile creatii.

Costul cursului cuprinde tot: ingredientele, ustensilele, bauturile. Ulterior vei primi si retelele in limba engleza pe e-mail.

Poti sa vii insotit de cineva care nu gateste. Invitatul nu se va implica alaturi de tine si ceilalti participanti la partea de gatit, nu va purta sort, insa ni se va alatura la masa pregatita; evident bauturile sunt incluse.

Un curs de gatit costa 435 Lei si un invitat plateste 235 Lei.

Daca vrei sa vii mai des, avem si abonamente.

bottom of page