top of page

Politica de confidentialitate

Artisan Cooking Classes S.R.L., înregistrata cu nr. RO 37089563, Strada Toamnei. nr.30, București, 020727, își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și condiții în orice moment fără notificare prealabilă.

 

Politica de confidentialitate tine cont de următoarele concepte: 

 

    •    Consimțământ - Organizațiile pot colecta, utiliza sau dezvălui datele personale numai cu știința și consimțământul individului (cu câteva excepții);

    •    Scopul - Organizațiile pot colecta, utiliza sau divulga datele personale într-o manieră adecvată circumstanțelor și numai dacă au informat persoana cu privire la scopurile colectării, utilizării sau divulgării; și

    •    Resonabilitatea - Organizațiile pot colecta, folosi sau dezvălui date cu caracter personal numai pentru scopul care ar fi considerat potrivit în anumite circumstanțe si unei persoane cu autoritatea necesara..

 

Consimţământ 

 

În scopurile Artisan Cooking Classes găsiți mai jos politica noastră de confidențialitate

Partea A: Declarație privind politica de confidențialitate privind datele personale in general

Artisan Cooking Classes colectează, utilizează și dezvăluie datele despre clienți pentru a vă oferi o experiență sigură, lină, eficientă și personalizată. Colectarea, utilizarea și dezvăluirea datelor de la clienți le permite companiei Artisan Cooking Classes să furnizeze servicii și produse care, cel mai probabil, vă vor satisface nevoile și cerințele. Această politică de confidențialitate descrie politica și responsabilitatea companiei Artisan Cooking Classes în ceea ce privește colectarea, utilizarea și divulgarea datelor despre clienți.

Continuând să folosiți serviciile Artisan Cooking Classes, înseamnă că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord să respectați această Politică de confidențialitate, astfel cum a fost modificată din timp, în ceea ce privește colectarea, utilizarea și divulgarea de către Artisan Cooking Classes a datelor dvs. de client.

Această politică de confidențialitate este împărțită în două părți - A și B: Partea A: Declarație privind politica de confidențialitate privind datele personale generale

Partea B: Declarație privind politica de confidențialitate pentru datele clienților colectate prin intermediul site-urilor Web ale companiei Artisan Cooking Classes și a aplicatiilormobile ale Artisan Cooking Classes.

 

1. tipuri de date ale clienților 

 

Tipurile de date despre clienți pe care Artisan Cooking Classes le colectează depind de circumstanțele colectării și de natura serviciului solicitat sau de tranzacția efectuată.

Există două categorii mari de date despre clienți pe care Artisan Cooking Classes le colectează:

1. Date personale, care includ, dar nu se limitează la:

(I) informații personale care leagă persoana, de exemplu numele, sexul, data nașterii, pașaportul sau alte numere de identificare personale;

(Ii) informații de contact, de exemplu, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail;

(Iii) informații de plată, de exemplu, informații privind cardul de credit sau de debit, inclusiv numele deținătorului cardului, numărul cardului, adresa de facturare și data de expirare;

(Iv) informații de participare, de exemplu, informații privind cursul / prezența evenimentului, preferințele alimentare și alte servicii;

(V) informații de sănătate, de exemplu, alergii alimentare sau cereri speciale de alimente

(Vi) informații tehnice, de exemplu, adresa IP; și

2. Date statistice, de exemplu, numărul de invitați, accesări pe site.

Acesta este stocat exclusiv în scopuri analitice și este în totalitate anonim. Aceste informații nu vor fi stocate în registrul dvs. de clienți și vor fi agregate numai pentru analiza statistică, astfel încât să putem înțelege mai bine profilul clienților companiei Artisan Cooking Classes și să îmbunătățim oferta de servicii a companiei Artisan Cooking Classes.

În scopul declarației sale de politică, expresia "Date despre clienți" include date cu caracter personal și date statistice.

Furnizarea datelor despre clienți (cu excepția cazului în care cererea de date este marcată "opțional" în formularele utilizate pentru colectarea datelor personale) este obligatorie pentru ca Artisan Cooking Classes să își poată efectua serviciile către dvs.

Neefectuarea acestor date ale clienților poate duce la:

(I) Artisan Cooking Classes nu vă poate oferi serviciile și / sau produsele solicitate;

(Ii) Artisan Cooking Classes nu este în măsură să vă actualizeze cele mai recente produse și / sau lansări; și / sau

(Iii) incapacitatea ta de a intra sau participa la concursuri, promoții sau activități de răscumpărare organizate de Artisan Cooking Classes.

 

2. Scopurile de colectare, utilizare și dezvăluire 

 

În general, Artisan Cooking Classes colectează datele despre clienți, fie direct de la dvs., fie de la reprezentanții dvs. autorizați (persoanele pe care le-ați autorizat, persoanele care au fost identificate în mod valabil ca fiind dvs. sau reprezentantul dvs. autorizat), de la terți (de exemplu, Furnizor) sau din surse accesibile publicului, prin intermediul site-ului web, al serviciilor mobile și al altor canale, pentru a îndeplini următoarele scopuri, printre care se numără, dar nu se limitează la:

    •    Furnizarea de servicii pentru dvs., cum ar fi procesarea unei tranzacții (de exemplu, rezervarea unei clase / eveniment);

    •    Furnizarea de asistență tehnică în timpul rezervării, furnizarea de mesaje de alertă despre serviciile noastre (de exemplu, anularea evenimentului, calendarul modificat, modificarea meniului sau a bucătarului), facilitând înregistrarea prin iPad;

    •    Furnizarea de servicii în timpul evenimentelor noastre care să corespundă cel mai bine preferințelor și nevoilor dumneavoastră;

    •    Marketing și comunicarea cu dvs. în legătură cu produsele și serviciile oferite de Artisan Cooking Classes

    •    Contactându-vă pentru sondaje de produs și clienți ,privind satisfacția clienților și cercetarea pieței; și

    •    Siguranța, securitatea și respectarea legislației;

Artisan Cooking Classes poate, de asemenea, să utilizeze și să dezvăluie datele dvs. de client cu și către terțe părți pentru a îndeplini scopurile enumerate mai sus.

În legătură cu cele de mai sus, putem divulga datele dumneavoastră către terți cum ar fi agenții noștri de vânzări / marketing și furnizorii de servicii de transport de marfă sau întreprinderile legate de alimente și băuturi sau companiile tehnice partenere.

Artisan Cooking Classes va depune toate eforturile pentru a se asigura că angajații, ofițerii, agenții, consultanții, contractanții și alte părți terțe menționate mai sus care sunt implicați în colectarea, utilizarea și divulgarea datelor despre clienți vor respecta și vor prezenta aici termenii acestei confidențialități Politică.

În plus, Artisan Cooking Classes poate dezvălui datele despre clienți consilierilor noștri juridici pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre legale, celorlalți consultanți profesioniști sau care sunt autorizați sau impuși de lege. În plus, Artisan Cooking Classes poate dezvălui date despre clienți, după cum este necesar, pentru a investiga activități suspecte ilegale, incluzând, dar nu se limitează la fraude, încălcări ale proprietății intelectuale sau confidențialitate.

 

3. transferul de informații în străinătate 

 

Datele despre clienți pot fi transmise la unitățile de stocare a datelor, unde Artisan Cooking Classes păstrează înregistrările centrale.

 

4. Consimțământul 

 

În general, în cursul efectuării de către Artisan Cooking Classes a unor funcții de întreținere, cum ar fi rezervarea unui eveniment, transmiterea mesajelor de alertă a evenimentului sau acceptarea preferințelor de masă și de serviciu, datele despre clienți vor fi furnizate de către clienți și clienți Artisan Cooking Classes, prin natura sarcinii sau a tranzacției. În astfel de cazuri, clientul va fi obligat în mod necesar să-și dea acordul cu privire la faptul că este de acord să furnizeze date despre clienți pentru ca Artisan Cooking Classes să furnizeze serviciile și / sau produsele solicitate sau necesare acestora. Cu toate acestea, în cazul în care acest lucru este impus de lege, Artisan Cooking Classes va adopta o politică de "opt-in" pentru obținerea consimțământului consumatorului, caz în care vă va solicita consimțământul scris atunci când colectați date despre clienți, de ex. Semnarea unui formular sau verificarea unei casete. În cazul în care faceți rezervări în numele unei alte persoane, vă veți angaja și vă veți asigura că persoana a cărei date despre clienți este furnizată companiei Artisan Cooking Classes a autorizat divulgarea, este informată și acceptă termenii și condițiile acestei Politici de confidențialitate.

Puteți trimite o solicitare pentru a vă retrage consimțământul dvs. oricând contactând Artisan Cooking Classes.

Datele statistice nu sunt legate de înregistrările clienților, iar Artisan Cooking Classes nu are nevoie să solicite consimțământul pentru colectarea și utilizarea datelor despre clienți obținute de pe site-ul web al Artisan Cooking Classes și prin serviciul mobil Artisan Cooking Classes și aplicația mobilă, vă rugăm să consultați partea B.

 

5. Acces 

 

Artisan Cooking Classes vă va permite să vizualizați datele dvs. personale stocate, la solicitarea dvs. scrisă adresată Departamentului nostru de Relații cu Clienții (vezi Secțiunea 10). Acolo unde acest lucru este permis de lege,

Artisan Cooking Classes își rezervă dreptul de a percepe o taxă administrativă rezonabilă.

 

6. Retenţie 

 

Artisan Cooking Classes va păstra datele clienților atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care a fost colectat, scopurile legale sau de afaceri ale Artisan Cooking Classes sau conform cerințelor legilor relevante.

Atunci când distrugem datele despre clienți, vom lua o măsură rezonabilă și tehnic posibilă din punct de vedere comercial, pentru ca informațiile personale să fie irecuperabile sau irepetabile în conformitate cu legile aplicabile.

 

7. Precizie 

 

Artisan Cooking Classes are nevoie de ajutorul dvs. pentru a vă asigura că datele dvs. personale sunt actuale, complete și exacte. Ca atare, vă rugăm să informați Artisan Cooking Classes despre schimbarea datelor personale prin contactarea Artisan Cooking Classes și trimiterea scrisă a textului actualizat Artisan Cooking Classes (vezi Secțiunea 10).

 

8. Garanții de securitate 

 

Artisan Cooking Classes vă asigură ca iia securitatea și protecția datelor dvs. de client foarte în serios. Ca atare, Artisan Cooking Classes face un aranjament de securitate rezonabil pentru a vă proteja datele clienților împotriva pierderii sau pierderii, precum și accesul neautorizat și divulgarea necuvenită.

Ca un exemplu de salvgardare procedurală, Artisan Cooking Classes a implementat diferite proceduri de autentificare intern și cu furnizorul nostru de servicii externe, ceea ce poate implica

Artisan Cooking Classes solicitând diferite informații personale de la dvs. pentru a vă verifica identitatea (sau a agentului dvs. autorizat în mod corespunzător) înainte ca Artisan Cooking Classes să vă proceseze cererea pentru un anumit serviciu, produs sau tranzacție.

Dacă, totuși, clientul nu își asumă o atenție rezonabilă pentru a asigura confidențialitatea și exactitatea datelor sale de client, Artisan Cooking Classes nu va fi răspunzător pentru nici o utilizare necorespunzătoare și / sau fraudă. Dacă aveți nelămuriri cu privire la securitate, trebuie să contactați Artisan Cooking Classes (vezi secțiunea 10)

 

9. Politica de confidențialitate updatata 

 

Artisan Cooking Classes va modifica Politica de confidențialitate de la ora actuală și versiunile actualizate vor fi postate pe site-ul web Artisan Cooking Classes și data ștampilată astfel încât să știți când Politica de confidențialitate a fost actualizată ultima dată. În conformitate cu legile aplicabile, versiunea în limba engleză a acestei Politici de confidențialitate va prevala asupra oricărei versiuni a acestei Politici de confidențialitate în altă limbă. În cazul oricărei inconsecvențe în ceea ce privește interpretarea între versiunea în limba engleză și orice traducere a politicii de confidențialitate, această declarație privind politica de confidențialitate în limba engleză va prevala.

 

10. Contacteaza-ne 

 

Dacă aveți comentarii, întrebări sau reclamații sau cereri referitoare la declarația privind Politica de confidențialitate, vă rugăm să contactați Artisan Cooking Classes în scris la adresa menționată pe pagina web a Artisan Cooking Classes (www.artisan-cooking.ro).

Partea B: Declarație privind politica de confidențialitate pentru datele clienților colectate prin intermediul site-urilor web ale Artisan Cooking Classes și ale serviciilor mobile și aplicațiilor mobile Artisan Cooking Classes.

 

1. COOKIES 

 

Cookie-urile sunt fișiere mici plasate pe calculatorul dvs. prin intermediul site-ului pe care îl vizitați sau prin anumite e-mailuri pe care le deschideți.

Prin utilizarea site-urilor Artisan Cooking Classes, sunteți de acord cu utilizarea de către Artisan Cooking Classes a cookies- să colectați și să utilizați datele dvs. personale pentru a colecta date de utilizare a site-ului și pentru a vă îmbunătăți experiența online.

Acestea pot include informații despre modul în care utilizați site-ul Web, alegerea browserului de internet, tipul de dispozitiv pe care îl accesați și unde vă aflați în lume. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea de către Artisan Cooking Classes a cookies-, colectați și utilizați datele dvs. personale, puteți renunța la utilizarea cookie-urilor urmând instrucțiunile din secțiunea "Acceptarea utilizării cookie-urilor" de mai jos.

 

Publicitate comportamentală online 

 

Publicitatea online comportamentală (cunoscută și sub numele de publicitate bazată pe categorii de interese) este o modalitate de a difuza anunțuri pe site-urile vizitate de dvs. și de a vă face mai relevante interesele. Interesele comune sunt grupate în totalitate pe baza activității de navigare web anterioare, pentru ca dvs. să fiți difuzat publicitate care corespunde intereselor dvs. comune. În acest fel, publicitatea poate fi făcută cât mai relevantă și mai utilă. Anunțurile relevante pot fi difuzate și pe baza conținutului site-ului pe care tocmai l-ați vizionat.Acest lucru este cunoscut sub numele de "retargeting". Dacă nu v-ați îndreptat spre publicitatea comportamentală, puteți renunța la utilizarea cookie-urilor urmând instrucțiunile din secțiunea "Acceptarea utilizării cookie-urilor" de mai jos.

 

Acceptarea utilizării cookie-urilor 

 

Puteți refuza acceptarea modulelor cookie modificând setările din browserul dvs. de internet. Dacă alegeți să nu permiteți utilizarea cookie-urilor, unele zone ale site-urilor SIA pot să nu fie accesibile sau să funcționeze corect.

Dacă ștergeți cookie-urile dvs., Artisan Cooking Classes nu va mai ști că ați renunțat la publicitatea comportamentală online, că ați fost de acord cu Termenii și Condițiile Artisan Cooking Classes, Politica de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor, precum și faptul că ați ales limba și selecțiile de țări .Aceasta înseamnă că vor apărea bannere de pe site-urile web ale părților terțe ale lui Artisan Cooking Classes. Dacă este necesar, vi se va solicita să acceptați utilizarea cookie-urilor și să furnizați din nou toate celelalte informații legate de modulele cookie.

Scopurile colectării și utilizării modulelor cookie

Artisan Cooking Classes folosește cookie-urile pe site-urile noastre pentru următoarele scopuri:

 

Tehnic 

 

Pentru a permite funcționarea eficientă a site-urilor web ale Artisan Cooking Classes, inclusiv, dar nu numai:

A) echilibrarea site-ului web pentru a se asigura că toți utilizatorii primesc servicii coerente și fiabile;

B) limitarea traficului către părți cheie ale site-ului pentru a menține nivelurile de performanță; și

C) stocarea acceptării de către utilizator a Termenilor și condițiilor și a Politicii de confidențialitate ale lui Artisan Cooking Classes.

 

Ușurința în utilizare 

 

Modulele cookie sunt utilizate pentru a ușura navigarea, inclusiv, dar nu numai:

A) reamintirea selecțiilor de limbă și țară și prezentarea conținutului relevant;

B) păstrarea numărului de membru al cărții de fidelitate atunci când v-ați conectat; și

C) furnizarea celui mai relevant aeroport de plecare pentru locația dvs. atunci când rezervați un zbor.

 

Urmărirea 

 

Cookie-urile sunt folosite pentru a strânge statistici despre modul în care navigați și tranzacționați pe site-urile noastre, inclusiv, dar nu numai:

A) colectarea de feedback despre satisfacția dvs. prin intermediul unui sondaj; și

B) obținerea de informații despre modul în care navigați și tranzacționați pe site-urile noastre, deoarece îmbunătățirile pot fi mai puțin eficiente.

 

Marketing 

 

Modulele cookie sunt utilizate pentru a permite companiei Artisan Cooking Classes să vă prezinte mesajul corespunzător, inclusiv, dar nu numai:

A) permite site-ul nostru să servească diferite versiuni ale unei pagini în scopuri de marketing;

B) permite ca terții să-și expună publicitatea adecvată și să-și sporeasca eficiența; și

C) afișarea mesajelor relevante, care oferă o selecție de produse bazate pe comportamentul dvs. de vizionare pe site-urile noastre și pe alte site-uri web selectate.

 

3. Clickstream Data 

 

Pentru a-ți îmbunătăți experiența online, Artisan Cooking Classes poate schimba comportamentul online sau face clic pe date, avansează folosirea paginilor noastre web și urmărește trimiterile de la alte site-uri web. Aceste date nu vor fi stocate în registrul dvs. de clienți și vor fi agregate numai pentru analiza statistică.

 

4. Link-uri către alte site-uri web 

 

Artisan Cooking Classes îți oferă link-uri pentru alte site-uri web pentru confortul tau și pentru informații. Accesați site-urile pe propriul dvs. risc și Artisan Cooking Classes nu este responsabil pentru aceste site-uri web. În timp ce Artisan Cooking Classes vă protejează datele despre clienți pe site-urile Artisan Cooking Classes, Artisan Cooking Classes nu poate controla sau răspunde pentru politicile altor site-uri pe care le putem lega, sau utilizarea oricăror date ale clienților pe care le puteți partaja cu acestea. Rețineți că Politica de confidențialitate Artisan Cooking Classes nu acoperă aceste alte site-uri web, iar Artisan Cooking Classes vă recomandă să fiți informat (ă) de politicile lor specifice.

 

5. Minorii 

 

Artisan Cooking Classes nu poate distinge vârsta persoanelor care accesează și utilizează site-urile sale web. Dacă un minor (în conformitate cu legile aplicabile) a furnizat Artisan Cooking Classes cu datele despre client fără consimțământul părintelui sau tutorelui, părintele sau tutorele ar trebui să contacteze Artisan Cooking Classes (a se vedea secțiunea 10 din partea A) pentru a elimina datele relevante ale clienților și pentru a dezabona minorul.

 

6. Google Analytics 

 

Google Analytics este un serviciu de analiză web furnizat de Google. Google utilizează datele pentru a colecta și examina utilizarea site-urilor web ale lui Artisan Cooking Classes, de ex. artisan-cooking.ro Pentru a pregăti rapoarte despre activitățile sale și a le distribui altor servicii Google. Google poate utiliza datele colectate pentru contextualizarea și personalizarea anunțurilor din propria rețea de publicitate. Pentru mai multe detalii, consultați Politica de confidențialitate Google.

bottom of page